Reviews from Lahmacun Huis Deventer

Recent reviews

5.0
Roeterd
29 January 2023

Fantastisch lekker eten 👌

Sem De Casparis
29 January 2023
lucy Dijkstra
26 January 2023

goed verzorgd, het eten stond op tijd klaar. Ik zag bij het bestellen op de website geen keuzemogelijkheid om het te laten bezorgen. Dat zou wel handig zijn.

Jan Kuiper
22 January 2023

4 personen mixed grill: schaal was lauw wellicht afdekken met alu folie, kip was bijna niet gekruid, vlees was te veel geBBQ soms te geblakerd ,smaak authentiek, lekker, ruim voldoende, brood teveel, voor ons geen reden om niet meer te bestellen wij zien dit als positieve kritiek

Furkan topuz
17 January 2023
Yilmaz
15 January 2023

Heerlijk

Rob
15 January 2023

Superrrrrrrr echt de beste in Deventer

Boris
13 January 2023
P.Wan
13 January 2023

De beste friet

Simsek
9 January 2023
René
6 January 2023

Gewoon lekkere lamacun met kip.

P.J.
6 January 2023

Prima, supervers en heerlijk als altijd, kunnen ze geen Lahmacun Huis op de Brink openen i.p.v. een Mac Donalds?

Kurtulus
30 December 2022
Hans
26 December 2022
Reinout
20 December 2022

Soms zijn de toetjes aangebrand, anders had je de maximale score gekregen.

Reaction from Lahmacun Huis

Fijn u tevreden te mogen stellen, ik zou u graag willen informeren dat deze toetjes in de oven worden voorbereid en deze juist aangebrand de smaak geeft. Het is de specialiteit van de sutlac :)

Boaz
18 December 2022
Anoniem
17 December 2022
Rodica Bob
16 December 2022

Lekker eten en snel service, bedankt Lamachun Huis, zeker een aanrader

Nina
12 December 2022

👌🏼

P.J.
12 December 2022

Wederom, kakelvers, superlekker, op tijd en zeer vriendelijk!

Angelique
11 December 2022

Super lekker eten en vriendelijk en behulpzaam personeel

S.
10 December 2022

Heerlijk eten.

Md
7 December 2022
Jeffrey Nusmeijer
4 December 2022

Was weer super lekker, beste vlees van Deventer

Verbeek
1 December 2022

Wederom heerlijk!!

Jarno
1 December 2022

Altijd goed

Etienne
26 November 2022

Perfect

Luuk
26 November 2022

Smaak was subliem!

Jacco
25 November 2022

Het eten van het lahmacunhuis is doorgaans erg lekker. Hoewel ik de bestelling heb opgehaald voor de aangegeven tijd was helaas deze keer de friet koud.

Schippers
17 November 2022

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. We komen er graag

Caro te Boekhorst
14 November 2022

In een woord Heerlijk! Ik snap wel waarom het bij jullie altijd druk is!

Mirac
13 November 2022

21:31 besteld via de site 21:50 ophalen. ben ik daar zijn ze gesloten. Er staat duidelijk dat jullie tot 22:00 open zijn. Sluit eerst je site voor bestellen voordat je gaat sluiten…. Echt jammer dit

Reaction from Lahmacun Huis

Goedemiddag Mirac, We hebben je beoordeling gelezen en vinden het oprecht jammer :( dat je voor een gesloten deur moest staan. omdat alles bij ons dagelijks vers word bereid kan het zo zijn dat we op sommige dagen iets eerder sluiten, dit word ook aangegeven op ons pagina waardoor je eigenlijk geen bestelling moest kunnen plaatsen. Door een foutje is dit misgegaan ons excuus hier voor. met de kortingscode (check je mail hier voor) kun je een gratis menu XL bestellen. hoop dat we het hier mee hebben opgelost :) Groetjes, Team Lahmacun Huis

Rachel Hergelink
7 November 2022

Heerlijk zoals altijd!!

Lars Bultman
4 November 2022

Echt top kwaliteit en super vriendelijk personeel!

Omar
30 October 2022
Janneke
29 October 2022

Geweldig lekker! Snel, vriendelijk en kwaliteit!

Print
21 October 2022

Grote bestelling geplaatst bij Lahmacun huis en dit moest binnen een uur klaar, de mannen hebben dit geweldig gedaan. Zeker een aanrader want het eten is ge-wel-dig!

Omar
20 October 2022
Ali
19 October 2022
Anoniem
18 October 2022

Heerlijk eten, goede service. Elke euro meer dan waard.

Abdullah
13 October 2022
Nina
12 October 2022
mariska
10 October 2022

Altijd netjes verzorgd en goed eten 👍🏾

A Haverhoek
10 October 2022

De beste het allerlekkerste al jaren halen we ons eten daar! 😋

Sjoerd
8 October 2022

Altijd lekker!

Hamza peker
2 October 2022

Perfect zoals altijd👌🏼

Nina
27 September 2022
Nils
26 September 2022
Akkermans
24 September 2022

Heel smakelijk en snel klaar.

Max
23 September 2022

Super lekker alles van voorrecht tot aan het toetje!

Hans
19 September 2022

Weer heerlijke gegeten met lekkere knapperige frites.

.
19 September 2022

Weer zooo lekker en goed.

Ramondo Udink
17 September 2022
Nina
17 September 2022
Leyla
15 September 2022

Heerlijk mals vlees, volop keus en hele aardige mensen. Kortom een aanwinst voor Deventer.

Dikkie
15 September 2022

Beste plek om te eten beter bestaat niet. Zit in top 3 van nederland

Petra Ecker
13 September 2022

Altijd heerlijk!!!

A.K
31 August 2022
Patrick de Vries
30 August 2022

Het is altijd gezellig druk ,met heerlijk eten! Je wordt altijd uiterst vriendelijk super snel geholpen.

Milenco Schippers
29 August 2022

Was weer overheerlijk. Goede portie. Op tijd klaar.

Omar
29 August 2022
Furkan topuz
28 August 2022
Omar
25 August 2022
mama adana
19 August 2022

Lekker

M.Schippers
19 August 2022

Op tijd klaar. Super lekker eten.

Daniel Portier
16 August 2022
Sjoerd
15 August 2022

Lekker!

Marijke
12 August 2022

We hebben genoten, heerlijke rooksmaak aan het vlees

Karel
2 July 2022

heerlijk maar jullie broodje beti is helaas veranderd ? waarom kregen wij gisteren nou niet dat heerlijke brood van jullie ? maar een gewoon turks brood , was net iets minder lekker dan normaal . gr

Victor Slagers
1 July 2022

Heerlijk ambachtelijk eten beste in Deventer en omstreken ga zo door , en ook nog is snel bereid!

Omar
1 July 2022
Oktay Albayrak
20 June 2022

Familieschotel besteld. Was zoals gewoonlijk genieten! Nummer 1 van Deventer en omstreken. Zonder twijfel!

RB
19 June 2022
Petra Ecker
18 June 2022

Snelle service! Vriendelijk personeel en het eten is altijd lekker!

Abdullah koning
18 June 2022

Heerlijk vers, precies op tijd. Echt super heerlijk!!

Aroen
17 June 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Ditmaal had ik een compleet menu xl besteld. Vriendelijk personeel.

Tim
17 June 2022

De beste kebabs van Nederland!

PJ
8 June 2022

Vorige week getipt over Lahmacun Huis en sindsdien 3X excellent diverse maaltijden afgehaald. Kakelvers, op tijd en tegen zeer schappelijke prijzen. Een voorbeeld voor veel andere zaken!

Marcel
7 June 2022

Het is altijd lekker hier

Kaan
7 June 2022
Harry Hoving
5 June 2022

Prima eten, goede service, goede smaak. Aanrader

CB
3 June 2022
Michelle
2 June 2022

Top! De beste!

S.J
30 May 2022
Ays
29 May 2022

Wat een heerlijke pide’s, complimenten!

V
25 May 2022
Rob
22 May 2022

Geweldig lekker

Torsten
21 May 2022
Nessim
17 May 2022

Was heerlijk, complimenten.

-
17 May 2022
sandypm
7 May 2022

Heerlijk, vers gemaakt eten. Vriendelijke mensen. Hun verse pides zijn super.

Michael
1 May 2022

Was echt voortreffelijk!

Wouter
1 May 2022

Eet steeds vaker bij jullie, altijd vers, goed en lekker. Keep up the good work!

-
25 April 2022
Richard
25 April 2022
Danny
24 April 2022

Zeer goede kwaliteit erg lekker en voor herhaling vatbaar

Barbara
24 April 2022

Geweldig als altijd

ronald aka jack
23 April 2022

Toppie top zoals altijd!

Omar
20 April 2022
RONALD AKA JACK
19 April 2022

de beste in DEVENTER 🎉🎉🎉

Esther
9 April 2022

Altijd een goede service. Het eten smaakt authentiek en goede prijs kwaliteit verhouding. 100% aanrader. Ik kom hier al jaren.

Evelien herman
8 April 2022

Lekker bestaat er niet

Christian
8 April 2022

Op tijd en heerlijk.

Ahmet gence
7 April 2022

Eten was uitstekend 👍👍👍

Mo
7 April 2022

Heerlijk eten, optijd klaar gezet en vriendelijk personeel

Maud
6 April 2022

Bedankt voor het lekkere eten. Het was weer fantastisch, zoals altijd!!

-
1 April 2022
Eldwina
28 March 2022
Maaike
26 March 2022

Topkwaliteit! Blijft altijd een van mijn favoriete zaakjes. Eten stond keurig optijd klaar en ze zijn altijd heel vriendelijk.

Donnie
21 March 2022
Crisje
20 March 2022

Altijd weer lekker en van goede kwaliteit.

Martin
20 March 2022

Beste van deventer!!!!!!!!!!!!!

Coen
17 March 2022

Erg goede service en erg lekker eten

M beltman
13 March 2022

Top, zeer vriendelijk personeel! Prijs - kwaliteit is het meer dan waard! Smaakt goed en het is meer dan genoeg!! Zeker voor herhaling vatbaar..

Erkan
13 March 2022

Uitmundend

Henk
11 March 2022

Ff als tussendoortje naar het Lahmacun Huis geweest voor pide's. Echt lekker top

Eren
10 March 2022

Hier kan je heerlijk eten, alle soorten vlees en kip smaken verrukkelijk!! 1 van de beste in Nederland voor turks eten.

Patrick-Cora
5 March 2022

Het eten is heerlijk en super vers! Hele aardige mensen, ik kreeg een kommetje soep tijdens het wachten

K
24 February 2022

Zoals altijd lekker, ik verwacht ook niet meer anders